
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left
Любимите Ви вина на едно място
Любимите Ви вина на едно място
Кус-кусът е традиционна храна от Северна Африка и Сицилия. Той се произвежда изключително с италианска твърда пшеница. Alce Nero препоръчва да се сервира заедно с месни ястия, варени зеленчуци и риба или в пресни летни салати.
Alce Nero са биологични фермери и преработватели, които работят от 1978 г. за производство на вкусна храна, резултат от земеделски практики, които зачитат земята и нейното плодородие. Събираме повече от 1000 фермери в Италия и над 10 000 малки семейни ферми в Централна и Южна Америка.
Повече от 40 години избираме биологично земеделие, поддържайки деликатния баланс между нашия завод и неговите обитатели: ето защо решихме да произвеждаме храни, които са полезни и за двете. Продукти, произведени от съставки, отгледани без използване на синтетични химикали, благодарение на най-съвременните агрономически възможности, с изключително уважение към земята и хората, които я обработват.
Конкретни референции
No customer reviews for the moment.