Описание Дюлева ракия отлежала Барик Хуберт 1924 Дестилерия Хуберт 1924 произвежда тази отлежала в Барик дюлева ракия от специално подбрани плодове в района на Войводина, Сърбия, характеризиращ се с изключително развито селско стопанство с много традиции и високо качество на плодовете. Произвежда се по класическа технология в казан без колона. Характерно за процеса на производство е изключително старателното селектиране на плодовете. Ракията се отличава с уникален баланс в аромата и вкуса, като автентичността на плода е запазена по изключителен начин и е комбинирана много успешно с аромата и вкусовите ефекти от отлежаването в дъбови бъчви. Подходящи мезета са говеждо прошуто, сушен свински врат, стари сирена с елегантен аромат, особено козе сирене, маслини, както и карпачо. Като подходящо мезе за тази ракия препоръчваме Крем от козе сирене с трюфели Du Chef Radichev върху хлебче или крекер.