Описание Дюлева Ракия Хуберт 1924 Дюлева ракия на дестилерия Хуберт 1924 се произвежда от специално подбрани плодове в района на Войводина, Сърбия, характеризиращ се с изключително развито селско стопанство с много традиции и с високо качество на плодовете. Произвежда се по класическа технология в казан без колона. Характерно за процеса на производство е изключително старателното селектиране на плодовете. Самата ракия се отличава с изключително силен и наситен аромат и вкус на дюля. Особено ароматът е изключително интензивен и запомнящ се. Подходящи мезета са ароматни, отлежали сирена, най-вече козе сирене, както и на маслини. Би подхождала добре и на карпачо и гъши дроб. Като подходящо мезе за тази ракия препоръчваме Овче сирене с манатарки Du Chef Radichev или Козе сирене с трюфели Du Chef Radichev