Описание Кайсиева ракия Хуберт 1924 Дестилерия Хуберт 1924 произвежда тази кайсиева ракия от специално подбрани плодове в района на Войводина, Сърбия, характеризиращ се с изключително развито селско стопанство с много традиции и с високо качество на плодовете. Произвежда се по класическа технология в казан без колона. Характерно за процеса на производство е изключително старателното селектиране на плодовете. Самата ракия се отличава с изключително силен и наситен аромат и вкус на кайсия. Подходящи мезета са сирена (не прекалено ароматни) и зелени салати, както и фини мезета с балансиран вкус и аромат като пуешко филе, гъши дроб и т.н. Като подходящо мезе за тази ракия препоръчваме Краве сирене с трюфели Du Chef Radichev или Крем от овче сирене със сушени манатарки Du Chef Radichev върху хлебче или крекер.