Описание Характеристики: Пулини Монраше Прьомиер Крю "Sous le Puits" 2016 има прекрасен бледо златист цвят. Комплексен нос, с вкус на ванилия и препечени лешници. Виното е свежо с аромати на екзотични плодове и ванилия. Продължителен послевкус. Предложения за сервиране: Добре се съчетава с птиче месо, гъши дроб, сьомга и сирена. Потенциал за отлежаване 5 - 7 години. Оптимална температура на сервиране 12 - 14C. Характеристики Допълнителни категории в сайт: Бели Производител: Луи Латур Държава: Франция Регион: Бургундия Сорт: Шардоне Реколта: 2019 Разфасовка: 0.750л. Затваряне: Коркова тапа Отлежаване: От 6 до 12 месеца Награди: James Suckling и Wine Spectator Комбиниране с храна: Гъши дроб, Риба, Месо птиче, Дивеч пернат, Сирене зряло, Сирене меко и Сирене синьо